Звездната коледно-новогодишна културна програма на Община Поморие продължава и на 16 декември 2022 г., в 18.00 ч., когато като коледен Знак в тези Абсурдни времена, в Поморие пристигат Маргарита Петкова, Ирина Флорин и Добромир Банев, за да ни представят на сцената на НЧ „Просвета 1888“ музикално-поетичния спектакъл „Абсурдни времена като коледен Знак“.

„Абсурдни времена – НЕЦЕНЗУРИРАНАТА ВЕРСИЯ“ е най-новата съвместна книга на обичаните космически поети Маргарита Петкова и Добромир Банев. В нея лирическите герои докосват душите и сърцата на читателите, прекосявайки в рими живота, кръстосвайки по света, изгарящи от любов. Говорят с високо чувство за хумор и закачливост, но и с достатъчна сериозност – за срещите, за разделите на двама влюбени. Понякога отпивайки от чаша с ароматното италианско кафе, а друг път – намигвайки ни нежно с френско пенливо вино в ръце от някоя европейска модна столица. Облечени са в марки на световни брандове, а друг път – сгушени, с притиснати в сатен един към друг тела палят цигара след поредната дълга и изпепеляваща от любов нощ.

Версията е „НЕЦЕНЗУРИРАНА“, но не защото в нея има вулгаризми, а защото Маргарита и Добромир разказват за нещата от живота и любовта между двама души – БЕЗ ЦЕНЗУРА.

Знакът е коледен, но не само защото месецът е декември и сме пред навечерието на най-светлия християнски празник – Рождество Христово, а защото „ЗНАК“ е името на най-новия осми поред супер успешен албум на нежния „лилав цвят“ на българската поп музика – певицата и дизайнер Ирина Флорин. Освен най-новите песни, феновете на певицата ще имат възможността да се докоснат на живо и до някои от най-големите ѝ хитове в модерни интерпретации.

Дебютът на музикално-поетичния спектакъл „Абсурдни времена като коледен ЗНАК“ ще бъде представен за първи път в Поморие, защото е замислен и създаден само за Поморие.

Заповядайте, за да се насладите на един коледен подарък, поднесен от Община Поморие и НЧ „Просвета 1888“!

Входът е свободен!