Културна организация „Арт ателие” и ПК „Ажур Пико” представят „Игра за двама” с участието на: Стефани Ивайло и Александър Кадиев. Автор е Иво Сиромахов, режисьор – Златомир Молдовански, сценограф – Ивелина Минева, музикално оформление – Стефан Здравески.

„Игра за двама” е комедия за разминаванията и недоразуменията в отношенията между мъжете и жените. Актьорите Стефани Ивайло и Александър Кадиев влизат в 16 различни роли на хора от нашето съвремие – телевизионни водещи, плеймейтки, фолкпевици, търговци, интелектуалци, астролози, патриоти… Авторът Иво Сиромахов разказва с ирония и усмивка историите на няколко двойки, които изпадат в абсурдни ситуации, търсейки любов, разбиране, пари или известност.

В „Игра за двама” зрителите ще надникнат в кухнята на театъра, за да видят как се подготвя едно представление. Пред погледа на публиката актьорите влизат от една роля в друга, сменят различни образи, въвеждат ни в процеса на създаване на спектакъла. Защото животът е игра, в която всички ние участваме. Важното е да го правим с усмивка. Представлението ще се играе на 12 юли от 19.30ч. в зала „Ттончо Русев” на Културен дом НХК. Билети се продават на касата на „Часовника”, За повече информация и резервация тел. 0894/898-098-Маруся Русева- /организатор „Арт ателие”/.