През следващата седмица започва текущ ремонт на 14,4 км от третокласния път III-5391 Аспарухово - Детелина в област Бургас. Участъкът, който ще се обновява започва от Аспарухово, преминава през селата Крушево и Детелина и е до кръстовището с пътя Драганци - Карнобат. Срокът за изпълнение на предвидените дейности е до края на септември т. г. С предприемането на ремонтните работи ще се възстановят експлоатационните качества и носимоспособността на настилката. Отсечката ще бъде с нов асфалт, подобрено отводняване, нова маркировка, пътни знаци и ограничителни системи.

По време на строителните дейности движението няма да се спира, а ще се осъществява в лентата, в която не се работи. Необходимо е шофьорите да карат внимателно и да спазват стриктно пътната сигнализация, тъй като преминават през участък в ремонт.

От Агенция „Пътна инфраструктура“ се извиняват на шофьорите за причиненото неудобство при пътуването, но ремонтните работи са наложителни, за да се осигури безопасното преминаване по третокласния път.