Тежката катастрофа край Слънчев бряг взе жертва. Починал е 72-годишният водач на автомобил „Рено меган сценик“. Мъжът е от Велики Преслав.

Припомняме, че катастрофата стана днес около 15.33 ч. в пътната отсечка между несебърския магазин “Жанет” и отбивката за село Тънково, на пътя Бургас – Варна. Според полицията 53-годишен водач на лек автомобил “Фолксваген голф”, с бургаска регистрация, живеещ в село Изворище и движещ се в посока Варна, предприел маневра “изпреварване”, като допуска челен сблъсъка с лек автомобил “Рено меган сценик”. От инцидента е засегнат и 62-годишен мотоциклетист от Несебър, движещ се в посока Варна. Пострадали са тримата водачи и две жени – 63-годишна от търговишкото село Ловец и 65-годишна от старозагорското село Александрово, пътуващи в лекия автомобил “Рено”.

Останалите пострадали са в УМБАЛ Бургас за оказване на медицинска помощ и уточняване на причинените от пътния инцидент наранявания. Пътната отсечка бе временно затворена, като в 19:55 ч. отново бе отворена за движение.

снимка Нова тв