Актуализацията е валидна и за стартовите заплати на новоназначени кадри.

Вече 10 години Региoкoм успешно предлага услуги в сферата на обслужването на клиенти на добре познати немски компании. По повече от 15 проекта на 5 локации работят повече от 1300 служители. Един добър повод за поглед назад към изминатия път на успешно развитие и да съберат още повече сили за бъдещето. Наред с малки изненади по повод фирмения юбилей и предстоящото юбилейно парти, през май месец служителите бяха зарадвани и с актуализиране на възнаграждението. Увеличаващата се инфлация и повишаването на минималната заплата също играят голяма роля в тази ситуация.
Актуалната ситуация, не само в България, води до все по-голям натиск върху населението. Покачващите се цени носят със себе си несигурност. Бихме искали да покажем на нашите служители, особено в тези трудни времена, че те са нашият най-ценен ресурс. Затова инвестираме допълнително в актуализация на заплатите, обвързани с резултатите и повишаване на основното възнаграждение за нови кандидати. Това решение е печелившо за всички ни. В това съм сигурна.“, споделя Яна Людериц, управител на Региоком България.
Увеличението е средно между 15% и 20%, свързано е с качестени и количествени резултати за настоящите служители, като тази актуализация е валидна и за стартовите заплати на новоназначени кадри.

Региоком България продължава успешното си развитие в Бургас.
От април 2022 година един от най – големите доставчици на електроенергия и газ в Германия е част от клиентското портфолио на Региоком Бургас. Служителите им предоставят компетентно обслужване по телефон на теми, свързани със сключване на договори за газ и електроенергия, промяна на тарифни планове, продуктово консултиране.
Това, което отличава новия им проект е работното време. Изключително удобни смени в диапазона 09:00 - 19:00 часа от понеделник до петък, което гарантира баланса между личен и професионален живот.В допълнение към това, служителите получават богат социален пакет – допълнително здравно осигуряване, до 26 дни платен годишен отпуск, премиии за храна и работа от вкъщи и възможността да избират между гъвкаво работно време на 4, 6 и 8-часов работен ден.
За да са добре подготвени и уверени на новите колеги се предоставя качествено и задълбочено обучение и въвеждане в работата. То е платено както и всички допълнителни продобивки, описани в договора.

Повече за отворените позиции с немски език може да видите в кариерната секция на компанията или във фейсбук. При интерес, имате възможност да кандидатствате на jobs@regiocom.bg или да зададете своите въпроси на телефон +359 56 999 414.