EVA от „Ергенът”, Торино и Пашата, Кибритя и още куп онлайн звезди идват в Бургас за TEEN BOOM GALLERIA BURGAS на 4 юни. Проявата ще отбележи 10 -тата годишнина на най-успешния търговски център в града.

„Който иска да се забавлява, танцува и пее - да вдигне ръка! Подготвили сме много изненади!”, пишат организаторите.

Събитието, което вдъхновява младите TEEN BOOM FEST 22‘ ще има ЕКСКЛУЗИВНО издание в TEEN BOOM Galleria Burgas на 4 юни, събота от 16 часа. Пространствата около търговския център ще съберат на едно място най-популярните инфлуенсъри, ютубъри, влогъри, блогъри, музиканти от екрана и социалните мрежи, а вие просто елате и се забавлявайте на макс. В ролята на водещи ще видите Артьом Анатолиевич - ARTi и красивицата Кристина Дончева /Kristina Doncheva/. Запомнете нещо важно: Входът е свободен и всички сте поканени!

Началото е обявено за 16.00 часа. Тогава ще стартират вълнуващите фен срещи с популярните инфлуенсъри – винаги усмихнатата EVA - модел, певица, актриса и участник в най-романтичното реалити шоу, популярният тиктокър, кръстен на папата - Йоан – Петър, влогърът Живко Спасов - Кибритя. Заедно с тях ще бъдат участниците от хитовия сериал Кървава луна – Денислав Димчев/ The Boxing Antelope и Ива Мандичева. И това не е всичко – тук ще бъдат още Ясмин, Лилия Аначкова, Митко СВ, сензацията Alper Chochev , който има над 100 000 абоната в YouTube, а отделни негови епизоди имат по 200 000 гледания.

Сред специалните ни гости са и латино кралете Торино и Пашата, които първо ще разписват и снимат с феновете, а после ще изпълнят най-големите си хитове. В концертът ще се включат още EVA, Митко Петров - MATEO и Дени Антилопата. TEEN BOOM FEST в колаборация с Мall Galleria Burgas ще обърнат специално внимание на актуалните теми от света на подрастващите - ще си поговорим за опасностите, които ги заобикалят - употребата на алкохол, превенцията срещу наркотици, агресия и други.