Да празнуваме Теодосий Спасов! Защото винаги, когато той откликне на поканата да свири в Бургас е празник! Този път ще празнуваме с магията, която създава друг един изключителен творец – Иван Шопов – артист с толкова много лица! Той е художник, музикант, продуцент, композитор, участвал е в над 250 музикални издания – солови и съвместни – водеща фигура в европейския електронен ъндерграуннд. Европейските сцени, които са изпитали музиката му са многобройни. По време на международните си турнета той достига до САЩ, Южна Америка, Русия, Азия, Австралия и Нова Зеландия.

Многобройните проекти на Иван Шопов имат огромен жанрови обхват – дръм енд бейс, техно, джаз, IDM, рок, класическа музика, ембиънт. Поначало художник, той “вижда музиката в картини и картините в звук”. Отличава го начинът, по който смесва традиционния български фолклор с електронна музика и джаз. Немислима е по- добра симбиоза от тази с Теодосий Спасов и неговият несравним импровизаторски талант (тук всяко клише е подходящо) в тези негови музикални търсения. Eдно космическо вливане между звук и емоция, визия и атмосфера, композиция и импровизация, един своеобразен празник на сетивата обещава живото изпълнение на InFusion – новият им съвместе албум!

Ето на това изживяване ви кани сцената за джаз музика в Бургас “All The Jazz Project”. Заповядайте на 17.Май, 20ч., в Клуб Модерен театър (ул. Милин камък 1). Да потънем в необятните светове на Иван Шопов и Теодосий Спасов – InFusion!

Проектът се резлизира с финансовата подкрепа на Община Бургас.

Билети ще намерите на касата на НХК и на място в деня на концерта.

Телефон за резервации: 0889 80 11 20