След завръщането си от чужбина и поради доказаната си работа Алейдин ходжа ще приема отново в Бургас в събота, неделя и понеделник (5,6 и 7 декември) чрез предварително записване на тел.: 0892 798718 и 0879 489415 от 09:00 до 18:30 ч. АЛЕЙДИН НЕ МОЖЕ ДА ГЛЕДА И ДА ПОМАГА ПО ТЕЛЕФОНА.

Първо прочети статията внимателно докрай, и ако наистина имаш нужда, тогава се обади, казва Алейдин.

Алейдин Тахиров е най-младият ходжа в цяла България. Той е 41 години, родом от с. Бенковски, край Златоград, но от 6 месеца години живее в Стара Загора. Зет е на къща, семеен, с две деца. Българо-мохамеданин е /помак/, с което се гордее. Завършил е ислямско духовно училище през 1999 година.

„Който не ми вярва, нека влезе в интернет и ще види какви са отзивите за мен. Там ще види също, че аз работя най-евтино в цялата страна. Във всеки град на България цената е различна – все пак имам разходи за път, за хотели, да не говорим за храната. Не работя на космически цени, като някои мои колеги, за които говориха в “Господари на ефира” и в БТВ – Репортерите преди и които за едно гледане вземат по 250-500 лева, за едно разваляне на магия искат и изнудват хората от 2,3,5,8 до 10 000 лева. Ако някой не вярва, нека се обади на другите ми колеги по телевизията и да се увери сам. Мен по телевизията не ме дават и не желая да ме дават, при мен рекламата е от уста на уста и отзивите на хората по медиите.

ПРИ МЕН ЦЕНАТА ЗА ЕДНО ГЛЕДАНЕ В БУРГАСКА ОБЛАСТ ВСЕ ОЩЕ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА Е 94 ЛЕВА, но когато лекувам дадена болест или развалям магии, се изчислява според данните на човека и според каноните на Корана, в зависимост от проблема или магията – дали са по-стари, или отскоро. Но моите цени не са космически като техните в хиляди левове. На всеки му цената е различна.

Ако магията се развали в същия ден или лечението се направи в същия ден, когато съм гледал на дадения човек, цената е доста по-ниска отколкото другия път.”, каза младият ходжа.

В.Н. от кв. „Възраждане” – Бургас

През месец февруари на 2017 г. ходих при Алейдин, когато имаше приемен ден в Бургас. Не вярвах, че вече някой може да ми помогне, защото близо 13 години с моята голяма любов не можехме да си имаме бебе. Пробвахме какво ли не от традиционната медицина до билки и пак не се получаваше. След като Алейдин ми гарантира, че може да ми помогне, благодарение на неговата дарба и сила, и книгата му, с която помага, се радваме на две близначета – момчета. За нас той е един прекрасен и истински човек, който наистина помага.

С.М. от село Тополица, общ. Айтос

В края на миналата година ходих при Алейдин, когато приемаше в Карнобат. Без да посещава дома ми ми каза, че магията е била оставена зад гардероба ми в стаята. Беше направено на сина ми от ден на ден и от месец на месец бизнесът му със зеленчука да не върви и да не спори. Клиентите му да го подминават и колата му и микробусът му все да се разваля. Аз самата от притеснение отслабнах. След като това младо момче ми развали магията, от близо 3-4 месеца нещата в семейството ми започнаха да си идват на мястото и отново си възвърнах апетита за ядене, който го нямах, и основно започнах да ходя с мерак в градината. Пожелавам на Алейдин да е жив и здрав и дано да има хора, като него да помагат на тези, които имат нужда и вярват.

Д.В. ж.к. „Лазур”

Миналата година в средата на септември ходих при родопския ходжа, когато приемаше в Бургас. Без да посещава дома ми, каза, че върху съпругът ми има направена магия, която аз сама си намерих върху калника на колата му, наъхана в една малка дупка. Муската беше направена да започне да си има безпричинни спънки на работното място, колеги да прехвърлят вината си върху него и в един даден момент да остане без работа. След като се двоумях, но реших да се предоверя на родопчанина и той ми каза, че ако се развали магията, мъжът ми ще си остане на същото работно място, и аз му се доверих. След като развалихме магията, от 5-6 месеца тези спънки и проблеми на работното място иждам, че вече ги няма. Желая на Алейдин моите пожелания да се сбъднат и те в негови желания.

Е.Д. от Каблешково

В началото на тази година ходих при Алейдин ходжа, когато приемаше в Карнобат. Бях вдигнала ръце и много често вдигах кръвно, заради сина ми, който постоянно се напиваше и създаваше проблеми, като се събере с неговата компания. Беше се разделил дори с жена си, заради тази пукница. Вече се бях отчаяла и не вярвах, че някой може да спаси детето ми. От моя колежка от Сарафово разбрах за родопския лечител Алейдин. Не вярвах, но след като тя настояваше да отида, за което не съжалявам, виждам, че от около емсец – месец и половина синът ми е на път да с еоткаже от тази отрова. Уверих се наистина, че това младо момче ми помогна. Шапка му свалям, нямам думи и който има зор, и вярвам, нека отиде при него.