Акция срещу дилърите в бургаския ж.к. „Меден рудник“, трима са задържани

img

Трима бургазлии са задържани от служители на Четвърто РУ, след като у тях са намерени различни количества канабис. В района пред бл. 46 в ж.к. „Меден Рудник“, полицаите задържали 31-годишен бургазлия, в чийто дом, разположен в същия блок на третия етаж, намерили и иззели няколко пластмасови кутии със зелена суха тревна маса / канабис/ с тегло около 200 гр. и електронна везна. Бургазлията е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Служители от Четвърто Районно управление – Бургас извършили проверка и на 19-годишен криминално пробявен и осъждан бургазлия, като намерили и иззели плик със зелена суха тревна маса / канабис/ с общо тегло около 15 гр. И втория бургазлия е задържан за срок от 24 часа, като е образувано бързо производство.

Задържан е и трети бургазлия – на 30 години, като при претърсване в обитавания от него апартамент, разположен в бл. 46 на петия етаж, е намерена и иззета зелена суха тревна маса / канабис/ с тегло около 5 грама и електронна везна. Бургазлията е задържан за срок до 24 часа със заповед за задържане. По случая е образувано бързо производство.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Никулден 2020

Пациент с КОВИД скочи от УМБАЛ-Бургас

Вишка се обърна в ж.к. „Славейков”