Проведеното през зимата Световно първенство предостави рядка възможност за играчите да впечатлят преди януарския трансферен прозорец. Звездите, които блестяха в Катар, могат да получат добри предложения. В сайта на 7Sport ще откриете всички новини около трансферите на най-добрите футболисти в играта. Но кои могат да бъдат големите сделки? Кристиано Роналдо ще влезе като свободен агент след експлозивния си развод с Манчестър Юнайтед. Във Висшата лига Арсенал ще се стреми да увеличи дълбочината на състава си, тъй като отборът на Микел Артета се надява да се бори за титлата. Нека разгледаме какво може да се случи..

Португалската звезда Кристиано Роналдо със сигурност ще доминира в заглавията за трансфери през януари. Ще има много дискусии за следващия отбор на 37-годишния футболист, след като приключи задълженията си в Португалия. Ще получи ли футбол от Шампионската лига, който така желае, или ще остане в Близкия изток след Катар и ще се присъедини към лигата на Саудитска Арабия? Все повече се говори, че Роналдо ще приеме предложението на Ал Насър и ще се присъедини към най-големия клуб в Саудитска Арабия.

Лидерът във Висшата лига – Арсенал, ще търси нападатели след контузията на Габриел Жезус по време на Световното първенство. „Топчиите“ за момента не са свързвани с конкретно име. Те може да се насочат към Гонсало Ромаш, който впечатли за Португалия на Мондиал 2022. Сайтът на 7Sport обаче пише, че Бенфика е поставил внушителна цена на своята звезда и Арсенал може да не бъде способен да си позволи трансфера.

Френскиата супер звезда Килиан Мбапе също може да бъде в движение през януари. Въпреки че подписа нов договор с Пари Сен Жермен, 23-годишният футболист иска да напусне Лига 1. Може ли Мбапе да премине във Висшата лига? Той беше свързван с Ливърпул в миналото, но Ман Юнайтед ще има финансовата възможност да му плати сега, след като Роналдо напусна. Мбапе загуби финала на Мондиал 2022 с Франция и би бил отворен към промяна.

Друг открояващ се играч на Световното първенство през 2022 г. бе Джуд Белингам от Англия. Ще се присъедини ли 19-годишният халф на Борусия Дортмунд към някои от английските си съотборници във Висшата лига? Вече се заговори, че Ливърпул е най-вероятният бъдещ клуб за младата звезда, но предстои да видим дали Реал Мадрид няма да се намеси в битката за Белингам.