Ако предпочитате casino online bg, вероятно се интересувате и от покер каналите на известния сайт за видео хостинг. Всяка година покерът завладява YouTube все повече и повече. Напливът на тази промоция започна през 2020 г., по време на пандемията и блокирането - много играчи се преместиха онлайн. Този процес продължава и до днес. В резултат на това в тази среда се появяват много динамични покер блогъри, чието съдържание често може да представлява интерес не само за начинаещите, но и за опитните играчи. Затова не забравяйте да прочетете статията докрай - със сигурност ще откриете нещо ново.

Най-популярните канали

Даниел Негреану

Човекът постоянно привлича вниманието не само заради успехите си в покера, макар че те са големи - все пак Даниел е един от най-влиятелните играчи. Той обаче е известен и с някои странни коментари, които го поставят в центъра на вниманието. Даниел е наясно с това и затова наскоро обнови канала си в YouTube.

Андрю Нийми

Андрю не може да се нарече новак в света на покера - той има доста голям опит. Преди това обаче той беше изключително офлайн играч, така че беше познат само в малки кръгове. Но преди няколко месеца всичко се промени - Нийми все пак реши да създаде свой собствен канал. И бързо набира популярност. Причината за това е, че неговият видео блог е много добре и професионално проектиран. Но не само това - зрителите са силно впечатлени от искреността на Андрю. С течение на месеците Ними се превърна в емблематична фигура и източник на вдъхновение за много други покер блогъри.

Джо Инграм

Този човек е водещ на подкасти, специализиран в покера. По едно време той започва работа в Twitch и дори става доста популярен там. Но в същото време това очевидно не му е било достатъчно, затова решава да започне да набира популярност и в YouTube. И тази слава е от полза за подкастъра - 888poker му предлага доста изгодно партньорство.

Дъг Полк

Този човек със сигурност може да се нарече кръстник на покера в YouTube. Дъг се е прочул много преди да стартира канала си, но се е прочул, откакто е започнал да се изявява в услугата за видеохостинг. Например, много нови потребители гледат на него, защото каналът му умее да балансира между информативно и забавно съдържание. Това прави гледането на видеоклиповете му полезно - можете да получите много нова информация, но в същото време не е скучно.

Pokeroff

Този канал има 10 милиона абонати и тази популярност се обяснява просто: известни редовни участници са поканени да участват в предаванията на живо, редовно се появяват информационни видеоклипове с биографии на известни играчи и редовно се показват акценти от руски и чуждестранни покер предавания на живо.

Innerpsy87

Този канал е още по-популярен - 32,4 милиона абонати. Работата е там, че Михаил Шаламов (основателят на канала) е заложил на хумора и не е сбъркал - неговите забавни акценти неизменно събират милиони гледания. Въпросът обаче далеч не се изчерпва с хумора; Михаил има и обширни видеоклипове с уроци по теми, свързани с покера и работата с различни програми.

GipsyTeam

Този канал има много лек формат, всъщност, напълно забавно. Именно това привлича хората, защото само тук можете да видите не само "най-сочните" моменти от потоците на рускоговорящите покер играчи, но и техните прегледи на сторита в Instagram. Каналът предлага и различни рейтинги и предавания "Извън играта".

Михаил Семин

Каналът на Михаил се отличава с това, че блогърът не само общува на живо с абонатите си, но и успява да отговори на почти всички въпроси в чата. Семин създава и образователно съдържание - обяснява една или друга стратегия в покер играта си и обяснява особеностите както на отделните игри, така и на клиентите на залата. А за тези, които обичат забавното съдържание, Михаил има хумористични предавания.

Сергей Рибаченко

В по-голямата си част съдържанието му е покер стриймове. Сергей обаче не само демонстрира една или друга игра, но и обяснява стратегията на всеки покер играч, общува с публиката в чата и говори на различни теми.

TylerRM

Ако сте начинаещ в покера, трябва да гледате този канал. Основателят на канала Андрей Стрелцов се опитва да обясни всички подробности за играта специално за начинаещи, за да се запознаят и да започнат да разбират покера.

Андрей Козленко

Този образователен канал не е лош аналог на TylerRM. Зрителите ще получат много полезна информация от тези потоци, тъй като те съдържат подробен анализ на различни сделки и препоръки.