Всеки добър бонус е от полза, а в WINBET бонусите за Световното първенство в Катар не са един и два. Водещият хазартен оператор у нас е подготвил цял куп предложения на своите клиенти, свързани с Мондиал 2022 - най-големият футболен форум на планетата.

На winbet.bg феновете могат да открият разнообразие от възможности за спортен залог, но и апетитни бонус оферти. В това число влизат:

“Бонус Краен победител”

Всеки клиент на WINBET има възможността да се включи в офертата “Бонус Краен победител”, правейки своето предвиждане за шампион на първенството в Катар. Ще защити ли Франция световната си титла отпреди четири години? Или може би светът ще има нов футболен шампион? Предстои да видим.

За квалифициращ в “Бонус Краен победител” се смята всеки залог за шампион на стойност поне 25 лева направен най-късно до 17:00 часа на 29 ноември. В зависимост от това докъде ще стигне подкрепеният от играча отбор, той ще получи безплатен залог на стойност между 5 и 2000 лева. Дори и въпросният фаворит на потребителя да отпадне още в груповата фаза, той ще получи определена сума под формата на безплатно предвиждане.

“Бонус Стоичков”

Това предложение позволява на клиентите на WINBET да се поздравят с безплатен залог, чиято стойност ще бъде определена и представена от самия Христо Стоичков по иновативен и изключително атрактивен начин, какъвто не е виждан досега на българския пазар.

За да се класират за бонуса, играчите следва да направят единичен залог “на живо” на събитие от Световното първенство в Катар. Допълнително условие е, че избраният пазар трябва да бъде с коефициент от поне 1.30, а минималната сума на залога - 20 лева. След като се класира за офертата, в секцията “Бонус Стоичков” на winbet.bg всеки може да види как кавалерът на Златната топка ще определи какъв бонус ще бъде получен.

“Бонус 4-4-2” с две предметни награди

Бонус 4-4-2” е предложението в спортна секция winbet.bg, което позволява на потребителите да осъществят четири квалифициращи залози за “Бонус Стоичков”, получавайки четири безплатни залога. Тук обаче акцентът пада върху това, че хазартният оператор ще включи тези играчи в жребия за две предметни награди - нови телевизори. Всяко едно “каре” от четири квалифициращи залози носи един талон за участие в жребия, а колкото повече талони са налични, толкова по-голям е шансът за спечелване на предметна награда.

Обобщение

Можем да заключим, че WINBET отново са се постарали да осигурят на своите клиенти едно впечатляващо разнообразие и бонуси, вдъхновени от Световното първенство в Катар - най-големият футболен форум на годината.