Привържениците на онлайн залозите у нас вече имат още едно място, където могат да изпробват късмета си и да се радват на куп печалби. Натрупалият сериозно реноме с физическите си игрални зали Betmarket вече навлезе и в интернет пространството с огромни амбиции.

За да се възползвате от отличните условия и предложения на Бетмаркет, разбира се, първо ще трябва да създадете своя профил на платформата. За щастие, това е изключително лесно. Страницата за създаване на нов профил ще изисква стандартните за всеки онлайн букмейкър лични данни като имена, адрес, имейл, както и регистриране на платежен метод и документ за самоличност, за да може платформата да е сигурна, че само вие оперирате с акаунта си. Въпросът по запазване на пълна безопасност на потребителите е от основно значение за компанията и няма никакви компромиси със запазването на личните данни на всички регистрирани клиенти.

От Betmarket информират, че сайтът им ще разполага и с бързи и лесни методи за разплащане, като освен дебитна и кредитна карта можете да се възползвате и от опции като EasyPay, ePay и Cashterminal. Операциите с карти са изключително бързи, благодарение на софтуер от най-ново поколение. Всички транзакции ще се отразят в рамките на 120 секунди.

След регистрацията ви ще е нужно потвърждение на имейл адреса ви, а след като всички данни са потвърдени, не ви остава нищо друго освен да се гмурнете в морето на страхотните спортни изживявания при BetMarket. Не забравяйте, че при нови регистрации ще има и страхотни бонуси за „Добре дошъл“, а след това от платформата обещават редовни изненади и перфектни възможности за печалби. На платформата ще можете да избирате сред куп спортни събития всеки ден, събития в света на електронните спортове, както и казино и бинго, където разнообразието от места за игра е необятно. Стига да имате усета за успех и нужното време, в Betmarket гарантирано ще бъдете на правилното място, където забвлението и паричните награди вървят ръка за ръка.