„Съдърланд Глобъл Сървисиз България” разширява своя офис в Бургас и предоставя шанс за високо платена, престижна и постоянна работа на хора, владеещи немски език. Аутсорсинг компанията увеличава броя на служителите си в морския град, след като успя да изгради репутация на най-добрия доставчик на услуги в цял свят за клиента, който обслужва.

„Съдърланд“ се разрастна значително през последните години, като в момента общият брой на служителите надхвърля 1200. Основната дейност на компанията е свързвана с дистанционно обслужване на клиенти и предоставяне на услуги, свързани с поддръжката и управлението на различни продукти и бизнес процеси. Клиентите на „Съдърланд“ включват едни от най-големите компании в света, като обслужването става на 16 езика.

В Бургас офисът на фирмата започна работа през лятото на 2014-та година, като в момента осигурява около 200 високоплатени работни места в града. Плановете са екипът да се увеличи до 300 човека до края на тази година.

Условията, които предлага компанията са повече от привлекателни за всеки, който иска да се развива професионално. Началната работна заплата е над 1000 лева, като допълнително се начисляват месечни бонуси, социални придобивки и други. Компанията инвестира в квалификацията на кадрите си, като още първия месец след постъпване на работа те минават професионално обучение на световно ниво, което подготвя новите служители за деловото им ежедневие. Основна цел на компанията е дълготрайно да развива служителите си и да им дава възможности за професионално израстване. При разрастването на екипа с такива темпове се отварят голям брой мениджърски позиции, които се заемат от служителите, показали умения и желание за повече отговорности. Едно от основните предимства за жителите на Бургас е, че „Съдърланд“ предлага както временна, така и постоянна заетост през цялата година.

В момента тече активен подбор на кадрите, като фирмата предоставя възможност кандидатите да започнат работа веднага или до края на есента. Най-важното изискване към всеки от служителите на компанията в Бургас е владеенето на немски език. Предишен опит не е необходим.

Ако търсите престижна работа и владеете немски език - посетете офиса на Съдърланд в мол Galleria, сайта на компанията www.sutherlandglobal.bg или се обадете на телефон 056 590 128.