ИАНМСП и Българо-турската търговско-индустриална камара (BULTISAD) организират двустранен бизнес форум в Бургас. Той ще се проведе в зала „Черноморие“ на Международния конгресен център на 16 февруари.

Поканени за участие в събитието са фирми от секторите ИКТ – облачни и мобилни технологии, гейминг технологии, финтех, кибер сигурност, дигитално здравеопазване и технологии, агро технологии и дигитално земеделие, възобновяеми енергийни източници, рисков капитал, резервни части за автомобили, строителни материали и строително-технически консултации, както и иновативни и стартиращи компании от всички сфери на икономиката, които ще се запознаят с нови потенциални партньори.

Събитието ще предостави възможност за създаване на преки контакти, запознаване с актуални постижения, проблеми и възможни решения, пред които са изправени фирмите в съвременната динамична икономическа обстановка, развитие на икономическата стабилност на предприятията и създаване на подходящи условия за реализиране на доходоносни сделки и добри партньорства.

Участие ще вземат водещи специалисти от областта на информационните и комуникационните технологии, иновациите в областта на земеделието, както и в областта на възобновяемите енергийни източници. Основната цел на форума е да развие и задълбочи икономическата стабилност на предприятията от посочените сектори и да създаде подходящи условия за реализиране на доходоносни сделки и добри партньорства.

Участието във форума е безплатно, но е необходима предварителна регистрация в срок до 10 февруари тук:

https://www.b2bconnect.bg/bg/events/view/181

https://www.b2bconnect.bg/bg/

Събитието се организира по проект № BG16RFOP002-2.052-0001 „Подкрепа на интернационализацията на българските предприятия чрез провеждане на търговски мисии, бизнес форуми, конференции, контактни борси и двустранни срещи“, в изпълнение на дейност 2 - “Организиране в България на бизнес форуми, конференции, контактни борси и други прояви за създаване на бизнес партньорства”, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014–2020, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.