Германци ще идват на балнеолечение в Поморие от 2020-та година. С тази важна новина завърши официалното откриване на кампанията на кмета Иван Алексиев, който е кандидат за нов мандат от ГЕРБ. Официалният старт бе даден в сряда вечерта в Градската художествена галерия „Дечко Стоев“, където Алексиев представи приоритетите си за следващите 4 години.

„Кампанията ни винаги е била позитивна, затова и последната новина е такава. Българският съюз по балнеология и СПА е сключил договор с германските здравни каси от 2020 година немските граждани да могат да ползват балнеолечение на тертиорията на България. Това е много добра новина, защото по този начин можем да удължим сезона в Поморие. Това е следствие на усилията, които положи турисическият бранш.“, каза Иван Алексиев.

Какви ще бъдат акцентите в работата на Алексиев през следващия му мандат, какви са вижданията му за развитие на Поморие, какви ще са приоритетите на съветниците от ГЕРБ и кои са кандидатите за кметове в населените места на морската община – ВИЖТЕ ТУК.