Кметът на Приморско д-р Димитър Германов призова към градивна и позитивна кампания всички участници в предстоящите местни избори. „Оставяме една много здрава основа и който стъпи на нея, ще се оттласне много бързо, няма да е потънал до шия в тинята. Повечето от нас тук ще участват в изборите, затова отправям един апел – нека капанията бъде градивна и позитивна, в края на краищата участваме в нея не заради своите лични цели, а заради социални намерения и ангажименти. Лично при мен е така. Нека да бъдем толертани и коректни. Това е нещо, което е съвмем нормално като поведение.“, каза той в края на последното заседание за мандат 2015-2019г. на Общинския съвет в Приморско, което се проведе днес (как протече то и кой от опитните общински съветници няма да участва във вота – очаквайте малко по-късно).

След сесията се състоя първа копка на особено важен за морския град обект – облагородяване на района между улиците „Иглика“ и „Стамополу“. Докато кметът Германов, депутатът Ивелина Василева, председателят на Общинския съвет Златина Тюлиева и архитектът Петко Гечев извършваха церемонията ш разясняваха подробности за проекта, в публиката беше и бившият градоначалник, настоящ общински съветник и бъдещ кандидат за кмет Димитър Димитров. По стечение на обстоятелствата ремонтът, който сега започва, е точно пред хотела на Димитров - „Анкора“. Кметът Германов го поздрави и покани за снимка, като анонс към толератна предстояща предизборна кампания.

Припомняме, че Димитър Германов е кандидат за трети мандат, издигнат от ГЕРБ, а как ще участва в изборите Димитър Димитров – очаквайте след малко.