В първите редици на протеста срещу кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор, проведен вчера пред Съдебната палата в София, се появи и щерката на една от най-знаковите фигури на ъндърграунда - Митьо Очите - Станислава. Наследничката на несебърския бос обяснила, че е против Гешев, защото „хора като него ни „нагласят”.

„Тук сме, за да протестираме срещу кандидатурата на Иван Гешев и като цяло срещу системата, защото те нагласят хората както мен и баща ми, в случая. Видяхте как на две инстанции ни върнаха обвинителния акт, който е абсолютно нескопосан. И много се надявам да възтържествува справедливостта“, заявява Станислава.

Хиляди се стекоха на протеста срещу олигархията и в защита на Иван Гешев Припомняме, че тя роди внучка на Желязков, докато той е зад решетките и още не я е виждал. Сред останалите атрактивни участници в „бунта” срещу Иван Гешев бе и бившата съпруга на скандалния бивш кмет на врачанското с. Галиче Ценко Чоков. Цветелина Нелова бе начело на петдесетина души от селото. Бившият й съпруг в момента е под домашен арест заради обвинение, че е предвождал банда за рекет, лихварство и палежи. Свитата й включваше предимно роми с ланци и татуировки, които държаха плакати със задраскания лик на Гешев.
Източник: Трафикнюз