Очакван развой в БСП за местните избори в Бургас: Николай Тишев е кандидат за кмет, двойно би Димитър Стоянов

img

БСП в Бургас избра депутата Николай Тишев да бъде кандидатът за кмет на партията на предстоящите местни избори. Това стана ясно, след като бяха обявени резултатите от гласуването, проведено на общинска конференция на социалистите, продължила 6 часа днес. Победата на Тишев е абсолютно очаквана, той има сериозни позиции в организацията, тъй като преди да бъде избран за народен представител беше както областен, така и общински лидер.

Той ще води и листата за общински съветници. Втори, също без никаква изненада, е общинският лидер Живко Господинов, трети Чанко Мирчев, четвърти – Павел Маринов, пети Христо Панайотов. На шесто място е известният с опозиционните си настроения и ярка позиция Йордан Георгиев.

На практика, ако Тишев не спечели изборите за кмет, едва ли ще се откаже от депутатския стол и позицията му на водач на листата ще освободи едно място в редиците на червените в Общинския съвет.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Blagoev
    2019-07-20 18:25:58

    Тази вечер в ГЕРБ Бургас и в инфото ще празнуват , по-смешен кандидат не са и сънували , а за листата ще празнуват и още три , четири партии в града , ще могат да вкарат съветници вместо кукления цирк наречен БСП -Бургас.....директно ...от Кукления театър в Бургас...

Най-новото

Актуални теми

НИКУЛДЕН 2019

Пламнал автобус край с.Маринка

Мъж скочи от 5-ти етаж на УМБАЛ Бургас