Травеститът Пипа от Бургас изникна насред булките и младоженците в похода за традиционното семейство. Ето какво направи

img

В артистичния персонаж влезе млад бургазлия 

Над 200 двойки, облечени като  булки и младоженци,  се включиха в похода на традиционното семейство, който за шеста поредна година се организира в Бургас, като контрапункт на гей прайда в столицата.

„Искаме да изпратим послание, че семейството е от мъж и жена. Това е божественият модел, даден на всички още от сътворението. Всеки е дошъл на тази земя от мъж и жена – баща и майка. Ние сме против джендър идеологията да навлиза в училищата и искаме нашите деца да бъдат възпитавани в традиционните християнски ценности, затова организираме този бих нарекъл празник – поход на семейството”, заяви за БургасИНФО пастор Живко Тончов от църква „Благовестие”, която е организатор на похода.

Тази година обаче насред булките и младоженците се появи мъж с изрисувани вежди, боядисана в червено дълга коса, хваната на кок,  обеци и сутиен, който се представи с женското име Пипа. Пипа се разходи, внимателно огледа булките и плакатите им с призиви за запазване на традиционните ценности и обяви, че си тръгва, защото без пари нищо не прави.


В момента двойките в костюми от сватбения си ден преминават по главната улица "Александровска" под бурни аплодисменти от клиентите на заведенията и разхождащите се в почивния ден. Сред участниците в шествието има и деца.

Атмосферата от шествието вижте в нашата фотогалерия.
Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Рухнала сграда на улица „Кавала” в Бургас

Трагедия край Синеморец

Цанко Цанков се бори за рекорд - преплуване на Бургаския залив