Инфарктно заседание на БСП. Станишев пети в листата, Деница Златева отиде на седмо място

img

Инфарктното заседание на висшето ръководство на БСП доведе  до драматичен обрат. 

Както ви информирахме преди, Станишев е вкаран в листата, въпреки че първоначално намеренията на ръководството бяха други. Резултатите сочат, че лидерът на ПЕС е пети.

Втори в листата е Петър Витанов, трета е Цветелинка Петкова. Четвърти е съветникът на президента Румен Радев - Иво Христов. Шести в листата е Иван Кръстев, седма е Деница Златева, която първоначално беше поставена втора, осми е депутатът Румен Гечев.

Пленумът на БСП продължи над 8 часа. Рано тази сутрин Изпълнителното бюро на партията предложи готов списък с имена за гласуване, в които не присъстваше името на Сергей Станишев, а началникът на кабинета на президента – Иво Христов  бе на 4-то място./Блиц/

Но...гласуването от делегатите на Пленума промени изцяло първоначалното подреждане на евролистата. И това е добре, защото вместо ръководството да определя, както е при ГЕРБ или още по-зле, да определя само един човек, както е пхри ГЕРБ, сега резултатите бяха определени от мнозинството социалисти, взели участие в пленума. И така трябва да бъде, защото това е демокрацията.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Цанко Цанков се бори за рекорд - преплуване на Бургаския залив

БАЛОВЕ 2019

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец