"Въйййййййййй!" Бургазлията Петко разби публиката на "Хелс Китчънс". "Ярето е дете на агнето, а киселото зеле се газира с паве"

img

С възгласи "въх" и "въй" единственият участик от Бургас в "Хелс Китчънс" се хвърли в двумой с другия номиниран - готвача Дани. Двамата сякаш бяха изкарани от "Комиците", но нашият задмина опонета си по изцепки. Според него зелевата чорба се газирала, като към нея се прибявя  газирана вода и лимон. Лично той слагал в киселото зеле царевица и едно... паве. 

На въпроса ярето дете на кое животно е, Петко уверено изстреля - "На агнето" и стовари под столовете всички участници. За дивисила пък изобщо нямаше хабер какво второ наименование има.  Оказа се, че не знае и песничката "Зеленчуци, който не яде" и че в нея Кака Зелка стои в ъгъла. Ревейки "въх" и "въй", той се втурна да прави леща в двубоя с опонента си. Никога не съм правил такова нещо, ама колко му е. Аз съм готвач, удари се в гърдите той.   Даже не позна и какво месо му се е паднало, но обясни, че ще го сложи в лещата. Тя пък бе изхвърлена право на боклука от шеф Ангелов.

Въпреки това Петко не изгуби присъствие на духа. Избра си женския отбор да го ръководи и се закани. Ще бъде не само петел, ами и яйца ще снасям!  И понеже не можа да снесе ни едно яйце, поне размаха черпака и започна да ръководи дамите първо с твърда ръка, а после с хвалби и целувки. Дамите се размекнаха и му осигуриха победата и оставането в "Кухнята на ада"  

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Рухнала сграда на улица „Кавала” в Бургас

Трагедия край Синеморец

Цанко Цанков се бори за рекорд - преплуване на Бургаския залив