Оставките не са в дневния ред на парламента, това са измислени скандали, особено на г-н Христов. Има си правилник за посещение на Народното събрание. Казано е на госпожа Нинова, че хората ще бъдат допуснати в НС, но трябва да се преоблекат и да си сменят тениските. Тези скандали не са нужни на никого. Господин Христов беше на заседание и е нямало как да бъде информиран точно какво се случва. Това е едно недоразумение, той се извини на майките. Всеки един български гражданин има право да влиза в НС. Това каза председателят на НС Цвета Караянчева в предаването "Лице в лице" по Би Ти Ви.

Неведнъж сме изразявали своето несъгласие за анексирането на Крим. Ние следваме евроатлантическата позиция. Ние сме заявили своята позиция, надявам се да не се превърне тази ситуация в проблем, коментира тя.

Интересно, не знам дали госпожа Нинова помни, че в 41-вото НС имаше мораториум на заплатите. Тя има двойнствен скандал за наследството на БСП. Аз нямам нищо против да се намалят отпуските на депутатите, но народните представители имат възможност през почивните дни да си посетят избирателните райони. Аз, например, сега по великденските празници направих точно това, каза още Караянчева. /24chasa.bg