Със смокинг, добро настроение и правилният подарък. Така се появи министърът на финансите Владислав Горанов на сватбата на колегата си от ресор икономика Божидар Лукарски. Днес Лукарски, който е и председател на СДС, се врече във вярност на любимата си Ива в петзвезден хотел в Бургас. Сред гостите бяха почти всички министри, премиерът Бойко Борисов, който пристигна веднага след откриването на рибарското пристанище в Поморие, зам.-председателят на СДС и народен представите Костадин Марков, другият зам.-председател на сините Емил Кабаиванов.

„Пожелавам на двойката щастие и късмет”, каза Костадин Марков.

Повечето от министрите не пожелаха да разкрият какви подаръци са подготвили за семейство Лукарски. Това направи единствено министърът на финансите.

„От Министерстово на финансите знаем, че пожеланията трябва да са в стойност, а подаръците в брой”, каза Горанов в отговор на наш въпрос с какво ще изненада младоженците.

Ето какъв бе дрескодът на дипломат N1 – външният министър Даниел Митов, министърът на образованието и вицепремиер Меглена Кунева, министърът на транспорта Ивайло Московски, министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова, зам.-председателят и депутат Димитър Танев и председателят на Комисията за защита на потребителите Димитър Маргаритов.