Адвокат Добромира Полименова – една от борбените майки от „Системата ни убива“ повежда листата на Български съюз за директна демокрация в Бургаски регион за предстоящите извънредни парламентарни избори, които ще се състоят на 2 април. Полименова е родена и израснала в морския град, има 25 години юридически стаж и ръководи успешно своята адвокатска кантора, която има офиси в Бургас и София.

Втори е Пламен Делев, добре познат в Бургас като неуморен защитник на правата на както на хората с увреждания, така и на социалнослабите, имащи нужда от помощ. Днес документите за регистрация на списъка с кандидат депутатите от формацията за Бургаски регион бяха подадени в Районната избирателна комисия (РИК).

„Това е листа, съставена от хора, които са готови да положат всички усилия и цялата си енергия за промяна на модела, по който се разглеждат различни казуси, засягащи ежедневието на всеки един човек в нужда. В нея са включени както представители на "СИСТЕМАТА НИ УБИВА", така и граждани, които са недоволни от липсата на развитие и на отношение към отделния човек и неговите проблеми. Целта ни е да върнем доверието на хората в държавата, да предложим избор, да припознаят себе си.“, каза Пламен Делев при регистрацията в РИК.

Ето и листата:

Адвокат Добромира Полименова – юрист, част от "СИСТЕМАТА НИ УБИВА"

Пламен Делев - изявен борец за правата на хората с увреждания

Димо Зайденов - IT специалист, бизнесмен

Валентин Панов

Владко Стоянов

Христо Ангелов

Виктор Вътев

Станимир Минков

Паулина Динева - юрист по европейско право

Христо Христов

Ваня Костова

Петър Николов