„За мен е чест да поведа този отбор от професионалисти. В момента Бургас и регионът имат нужда от хора, които познават проблемите, застъпници, които ще се борят на всяка цена да постигнат задачите, поставени от хората в региона. Ние няма да се уморим да го поватряме, няма да се уморим да бъдем между хората”, каза водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в Бургаска област за предстоящите парламентарни избори Жечо Станков.

„В края на 2020 г. – началото на 2021 г., когато бях част от екипа по писана на Плана за възстановяване и устойчивост, лично моето очакване беше, че през 2023 г. средствата от Европа вече ще са достигнали до джоба на българските граждани, парите за саниране... Знаете, предстои програмата за безплатни панели на покривите, обръщам се към към всички ваши читатели, да знаят, че както помагахме на многофамилните сради да събират подписии, така ще помагаме и за тези проекти на всеки, който има нужда”, добави той.

Станков очерта основните акценти, които си поставят кандидат-депутатите за предизборната кампания.

„Безспорно няма как да не бъде приоритет втората входно-изходната артерия на к-с „Меден рудник”. Сред основните акценти са и четирилентовите пътища, свързващи областния център с големите градове и общини в региона. Продължаваме да работим за развитието в региона”, каза Станков. Сред приоритетите са още изграждане на нови корпуси на някои училища, привличане на нови университети в Бургас, изграждането на детска болница и кръвен център и не на последно място повече работни места и инфраструктура в индустриалните зони, които да привличат повече инвеститори.