Финтове има и от двете страни. Първият финт е когато изкараха Бойко от страничен вход. Последният е, че материалите отидоха в СГП. Няма да се учудя, да го пуснат и следващите дни да умуват дали да го задържат. Другият вариант е директно да кажат-няма нищо, пускайте го да си ходи.

Това каза адвокат Иван Петров пред “ЕвроДиков” по Евроком. Може да кажат, че МВР не може да се меси и няма да има дело. Най-вероятно е да кажат, че няма доказателства и да го пуснат след няколко минути. Каквото каже Гешев, това ще стане. В този случай аз виждам лице, задържани за 24 часа. Задържаното лице не е в килия, след това той отива в СГП. След това адвокатът излиза и казва, че няма да го задържат. Малко привилегировано е това отношение.


Като искаш да задържиш Бойко Борисов, трябва да си бетон. А сега Рашков мълчи на базата на какви данни са предприети тези мерки. Трябва да си абсолютно подготвен с искане пред съда. В един момент се оказа, че европрокуратурата не прави никаква акия и всичко си наше. Защо се занимава СГП€ компетентната прокуратура е спецпрокуратурата. вероятно са си помислили, че СГС ще е по-благосклонен за мялката. Аматьорщината ми идва в повече. Съдът ще каже дали арестът е бил законен. Арестът трябваше да е изпипан. Ако излезе от ареста, последствията ще са катастрофални.