Това ще бъде голямо богатство за българите, които пътуват по дестинацията Поморие - Слънчев бряг – Обзор. Целият трафик от магистрала „Тракия“ ще мине оттук. Добре, че им осигурихме парите и не са им ги взели. И това щеше да остане пущинак. Надявам се до края на годината да стане факт. Добре, че преведохме парите и не ги взеха, защото беше в напреднала фаза строителството. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който мина да види на място как върви изграждането на Северния обход на Бургас. С него е и кметът Димитър Николов. Очаква се в този час Борисов да пристигне и в Айтос.

„185 блока санирахме в Бургас, а Радев – нула блока. И така ще бъде до края. Защото от Плана за възстановяване и устойчивост са ги извадили.“, каза Борисов. Той се позаинтересува дали вече е приключило санирането на УМБАЛ-Бургас. „Много красива е станала болницата“, каза той.

„В момента има само хаос, скандали, корупция. ГЕРБ ще се запомни с направеното“, каза той.

"След концерта настава тишина и хаос. Свидетели сме на ежедневни скандали и свидетелства за корупция. Как така Бойко Рашко вече не се е самосезирал за това, което чухме вчера по БНР между Тошко Йорданов и Татяна Дончева?", добави Борисов като коментар за актуалната политическа обстановка в страната.