Вървим към последните дни. Десетина дена ни делят. Служебното правителство има друга логика. Ние свършихме това, което трябваше. Изборите бяха проведени така, както трябва. Показахме, че може да се управлява по друг начин. Показахме пътя, по който трябва да се мене. Това правителство ще остане в историята.

Това каза говорителят на служебния кабинет Антон Кутев по БТВ. Той уточни: Целта беше да дадем шанс на държавата да се развива в правилната посока.

Едни и същи пари-на едни фирми се обещават, защото трябва да свършат работа, а на техните фирми пари са давани пари на тези, без да вършат работа. Това са хора, които са знаели какво се случва. Не вярвам да ме убедят, че това е нормална практика. Дано да убедят прокуратурата, че те не са част от корупционната среда.

Борим се за актуализация на бюджета, за да не се стигне до задълбочаване на кризата. Ще остана оптимист до последно за съставяне на редовен кабинет.

Здравният министър не е въвел нито едно ограничение. Парламентът ще каже къде да отидат парите. Най-важното място е там. Парите на "Автомагистрали" са там. Да отидат пред парламента и да се разбират с депутатите. Не сме ние.