„Битката е да продължим да помагаме на Бургас и региона. Ние сме отбор, ние сме екип, в който няма значение кой на кое място е. И г-жа Ивелина Василева, и г-н Димитър Бойчев са едни от менторите ми в политиката. Така че само мога да благодаря за доверието, което ми се гласува, и да направя всичко възможно да го оправдая”, каза вторият в листата на ГЕРБ-СДС от Бургаски регион Жечо Станков, след като днес коалицията регистрира листата си с кандидати за народни представители. Станков е експерт в енергетика и бивш ресорен зам.-министър.

„И на тези избори ще говорим какво ще направим, а не срещу другите политически сили. Ние винаги сме били позитивни. Гражданите са наясно, че кампания не се прави за 30 дни преди изборите. Ние не сме спирали да работим всички тези години във всички области. Продължаваме напред”, каза Станков.

На четвърто място в листата е друго младо лице – Галя Желязкова.

„Винаги сме имали регионални приоритети за област Бургас и работим като екип, за да ги изпълняваме. Имаме силен отбори, силна подкрепа от нашите водещи лица, и смятаме, че ще работим позитивно за хората”, заяви Галя Желязкова.