Костадин Марков, РБ: Нашият враг е БСП, аз вярвам в свободните хора!

img

Работя 100% за Трайчо Трайков, той води изключително интелигентна и грамотна кампания, каза бургаският депутатПрестрелките, които се получиха в управляващата коалиция, са нелогични и престъпни към десния избирател. Kараме се помежду си, критикуваме се един друг, а същевременно един, набиращ сила комунист, го оставяме и никой не казва дума за него. Хора, основният враг на СДС и на Реформаторския блок като цяло е БСП, наследниците на БКП. Това заяви бургаският депутат от РБ Костадин Марков, който е и зам.-национален лидер на СДС, пред телевизия България Он Ер.

„Много вярвам, че Трайков ще бъде на балотаж, уверен съм в нормалността, в свободните хора. Чувствам се некомфортно, ако трябва да вляза в роля да коментирам колко е лош Бойко Борисов и да не обелвам нито дума за генерала“, каза Марков, подчертавайки, че усилията трябва да бъдат насочени към това да не бъде допуснат кандидатът на БСП ген. Радев до балотаж.

„Трайчо Трайков води изключително интелигентна и грамотна кампания. Той е изключително добра мажоритарна кандидатура, еднакво добре приета от всички партии в Блока. Който се опита да го присвои, ще сгреши. Работя 100% за неговата кампания, той няма да позволи да бъде нечий. Вярвам в Реформаторския блок, една ни е вярата. Всички конфликти са следствие на политически пубертет или на суета. Трябва да си преосмислим приоритетите. Коалиция от зрели политически хора може да бъде успешна“, обобщи Марков.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав