Астролози предупредиха, че денят на зимното слънцестоене - 21 декември, ще бъде най-гадният за 2017 година. Причината е в рядко и лошо подреждане на планетите, което се случва за пръв път от 350 години, пише в. "Дейли мейл".

За пръв път от 1664 г. Слънцето влиза в знака Козирог само няколко часа след като и Сатурн ще направи същото. Двете небесни тела ще се подредят на едно място.

Астролозите съветват да не се вземат никакви важни решения и да не се предприемат крайни действия, тъй като последствията може да бъдат много лоши през задаващата се 2018 година.

Зимното слънцестоене ще бъде буквално и преносно най-тъмният ден в годината. Към това се добавя и ретроградният Меркурий и лошото време.

Според астролога Нийл Спенсър предстоящото слънцестоене е по-лошо от предишните, защото за пръв път от 350 години Слънцето и Сатурн едновременно влизат в знака Козирога, което ще носи тежки последици.

Трябва да внимаваме какво правим в този ден, защото всичко ще става по-трудно.

Астролозите съветват да не пътуваме на 21 декември, защото е възможно да останем заклещени по летища, гари и автогари. Внимавайте и в работата си, няма да сте свободни да правите каквото искате.

Като добавка към всичко товах специалистът по фън шуй Джаяшри Бозе разкрива в своите предсказания, че 21 декември тази година ще е много проблемен и трябва да се избягва всякаква важна дейност. Ще има забавяния и пречки.