Комплексен онкологичен център – Бургас обявява безплатни УНГ прегледи, ето как става записването

img

Kомплексен онкологичен център- Бургас обявява безплатни УНГ прегледи.

„Не чакайте усложненията. При болки или шум в ушите, болки в гърлото, проблеми със синусите посетете преглед при УНГ специалист. Тези прегледи имат основна роля и при профилактиката на рака на гърлото”, съветват опитните онколози.

Oториноларингологията е една от най-старите медицински специалности в България. Популярно название на тази специалност у нас е уши-нос-гърло (УНГ). Тя е дисциплина,  занимаваща се с анатомията, физиологията и заболяванията /остри и хронични/ на ушите, носа, гърлото, ларинкса и слюнчените жлези.

„Нашите лекари са обучени в медицински и хирургически умения за лечение на пациенти със заболяванията на уши, нос, гърло и свързаните с тях структури на главата и шията. Техните специални умения включват диагностициране и провеждане на правилно лечение на заболявания на синусите, ларинкса, устната кухина и фаринкса”, съобщават от КОЦ-Бургас.

Комплексен онкологичен център -Бургас ще осигури безплатни профилактични прегледи от специалист.

Прегледите ще се извършват от 08.04. 2019г. до 10.05.2019г. , в кабинет УНГ на Диагностично-консултативен блок  в  КОЦ-Бургас .

Записване на посоченият  телефон:  056/82 01 42 или на място: гр. Бургас, Поликлиника на „КОЦ-Бургас” ЕООД - регистратура

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Цанко Цанков се бори за рекорд - преплуване на Бургаския залив

БАЛОВЕ 2019

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец