Проф. Бозов, управител на КОЦ-Бургас: Да се изправиш срещу човек, когато е най-раним и най-силно се нуждае от подкрепа, изисква силна отдаденост и съпричастност

img

„Да се изправиш срещу човек, когато е най-раним и  най-силно се нуждае от подкрепа, изисква силна отдаденост”, заявява в поздравлението си по случай Деня на здравния работник управителят на Комплексен онкологичен център – Бургас проф. д-р Христо Бозов, д.м. Публикуваме обръщението на проф. Бозов към колегите му по случай 7-ми април.

 

“Уважаеми здравни работници,

 Приемете искрените ми поздравления по случай днешния празник, който в международен мащаб отбелязва признанието към труда на хората в бели престилки. Българските лекари, със своята компетентност и всепризната трудолюбивост, отдавна са част от европейското семейство на високоспециализираната медицина.

 Да се изправиш срещу човек, когато е най-раним, най-уплашен или най-силно се нуждае от подкрепа, изисква освен добра подготовка, но и  силна отдаденост и съпричастност. Затова ви пожелавам да имате силите да бъдете такива, каквито вашите пациенти очакват от вас!

 Желая на Вас и Вашите семейства здраве, щастие, професионално признание и лична удовлетвореност!

 Бъдете винаги уверени в себе си, вярвайте в доброто и продължавайте да бъдете спасители на човешки животи и съдби!

 

 Честит  професионален празник!”

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Цанко Цанков се бори за рекорд - преплуване на Бургаския залив

БАЛОВЕ 2019

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец