18-годишната Андрея е жестоко убита в Галиче, голото й тяло бе открито в двора на къщата й

img
снимка standartnews

Домът на момичето е в ромската махала

Момичето е намерено тази сутрин в ромската махала на селото голо, пребито и с прерязано гърло в двора на къщата, в която живее. Според първоначални данни преди да бъде убита Андрея е била изнасилена, съобщава "Конкурент".

Родителите на момичето са разведени. Майката живее с новия си съпруг в Галиче, а бащата е на гурбет в Англия. Андрея е ученичка в 11 клас в училище "Христо Ботев" в селото.

Момичето е било открито от неин роднина, когото тя потърсила по телефона снощи около 1 часа. Телефонът на мъжа обаче бил с изключен звук и той така и не разбрал за обаждането навреме. Когато на сутринта видял пропуснатото повикване, решил да отиде до дома на родственицата си, за да провери каква е причината за късното й обаждане. Тогава той намерил трупа на момичето на двора. Той веднага подал сигнал на телефон 112. На мястото пристигнала линейка и полиция от Бяла Слатина, но спешните медици само констатирали смъртта на младото момиче.

След заминаването на бащата за Англия, Андрея преспивала в дома на чичо си, който живее в същата махала. Братът на баща й снощи събрал голяма компания в дома си и момичето решило да преспи в родната си къща, където намерило и смъртта си

източник standartnews.com

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    ГРАД КОЗЛОДУЙ
    2020-01-12 01:49:44

    ПСИХОПАТИ МОМИЧЕТО Е УБИТО ОТДВАМА ЦИГАНИ ПЪРВИ БРАТОВЧЕДИБОГ ДА Я ПРОСТИ

Най-новото

Актуални теми

Горят сараите на Доган в парк Росенец

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?