Българка, която живее в Атина, отчаяно издирва 15-годишната си дъщеря. Момичето е изчезнало навръх Коледа, съобщава "Български новини".Българката Даниела Паскалска е в неизвестност от 14-ти декември, когато е напуснала дома си в близост до площад „Виктория“ в Атина и от тогава е в неизвестност. Момичето е на 15 години с руса дълга коса и сини очи. Висока е 160 см. и тежи около 50 кг.

Даниела живее с майка си от 10 години в гръцката столица. Момичето е напуснало дома си без да даде каквато и да е информация. Майката, Катя Гетова предполага, че девойката е избягала с румънец от ромски произход, с когото дъщеря й се запознала наскоро.Даниела неколкократно е писала на майка си от фалшив профил в социалната мрежа, да не я търси. Майката предполага, че младото момиче е под влиянието на приятеля, който я диктува какво да прави.

Майката се свързала с журналисти, след като полицията и фондация „Защита на детето“, към които се е обърнала, не направили нищо до момента, вече почти две седмици./БЛИЦ/