В четвъртък на плажа на кипърския град Мазотос е било открито тялото на 36-годишен българин. Следователите са се завърнали в събота на мястото на откриването на тялото с надеждата да намерят допълнителни улики, пише Cyprus Mail.


Първоначалното разследване не е отчело травми по главата или счупени кости, което е довело до изключването на версията за насилствена смърт. Работи се по възможността мъжът да е починал от свръхдоза наркотици, а приятелите му да са захвърлили тялото на плажа, страхувайки се от полицията. Едната ръка и краката на мъжа са били обвити в пликове за боклук.

Очаква се кръвните проби да хвърлят светлина около обстоятелствата около смъртта на мъжа и че ще потвърдят или отхвърлят тази версията със свръхдозата. От разследването съобщиха, че в момента се разследват местата, които мъжът е посещавал, както и хората, с които е общувал.
Съпругата на българина съобщи, че починалият преди е употребявал хероин и е страдал от алкохолизъм. Тя добави, че той е изчезнал на 6 септември, пише Фрогнюз.