img

Децата на Поморие се включиха в Националната викторина по безопасност на движението

В залата на Общински детски комплекс „Поморие” се проведе етап от Националната викторина по безопасност на движението „Да запазим децата на пътя” – Поморие 2016

img

Медали в 13-часова надпревара за Клуб по спортни танци „Поморие”

В 13-часова оспорвана надпревара възпитаниците на Клуб по спортни танци „Поморие” се окичиха с медали в първото за тази година състезание от веригата „Купа България” в Пловдив.

img

Юноши на ОФК „Поморие” за пръв път представят България на международен турнир в Испания

Юношите от Общински футболен клуб „Поморие” – Георги Бургазлиев, Георги Джингов и Стоян Алов заминават на петдневен турнир „Копа Коста Брава II” в Тордера, Испания. 

img

Градоначалникът на Поморие стана кмет на месеца

На официална церемония днес кметът на община Поморие бе награден с приза „Кмет на месеца“, спечелен след оспорвано съревнование през месец февруари. Иван Алексиев се справи със силната конкуренция в лицето на кметовете на още няколко общини. 

img

Спортисти се глезят в 4 – звездни хотели с общински пари

Фактури за нощувки на спортисти в  4-звездни хотели с пари, отпускани от общината, разходни документи за ползване на три вида горива за едни и същи автомобили. Това са само част от парадоксите, които се открояват при ревизията на отчетите на спортните клубове, финансирани от местната власт. Това обяви днес общинският съветник от ГЕРБ Николай Иванов.

img

"Живото злато" на Поморие влиза в училищата

Нов наръчник– „Биоразнообразие за начинаещи биолози” - разработен от специалисти и младежи - доброволци, изследвали главните местообитания на пеперуди, водни кончета, земноводни и влечуги в Поморие, ще бъде разпространен в училищата.