Слабаков разби зрителите в "Черешката на тортата". Смеси маскарпоне, сарми и пепелник и се завайка за социализма

img

Гнъс и грязь. Така нарече десетрта си евродепутатът Андрей Слабаков, който традиционно участваше в ен-ти епизод на "Черешката на тортата", без да знае, че  само след месец вече няма нужда на прави халтури и ще получава сериозна заплата. Той се опита да смеси ананас с маскарпоне, но се получи нещо, което и просяк не би ял. След това обаче го подобри с други субстанции.

Под облаци дим, с почти неизлизаща от устата му цигара  и в компанията на кучето си, режисьорът започна да прави печен бут, пържоли, сарми и какво ли не, само и само да поднесе богато меню. В тенджерата под налягане остана дупка между сърмите и той реши да я запуши с пепелник, но дъщеря му го спря. 

Не харесвам хем гладни, хем сърдити. Писна ми да ме учат как да ям. Затова написах и кулинарна книга "Здравословно с Андрей Слабаков", в която няма нищо здравословно,  освен когато трябва да добавиш вода. Колкото повече масло сложиш, колкото по-мазна е мръвката, толкова по-добре е за душата и организма. 
Събрали сме кофтито неща от социализма и комунизма и живеем в преход, който ще надживее всички нас.
Не харесвам тези, които плюят социализма. Ако си свободен по дух, си свободен във всеки строй. По време на соца се пушеше навсякъде, а сега искат да ми вземат цигарите. Ами няма как да стане! И духа ми не могат да вземат. Аз съм свободен човек, удари се в гърдите Слабаков. 

Пречел съм на малките деца в кръчмите. А какво правят тези деца в кръчмите, а не са по леглата си?

Аз пропуших на 7 години. И до днес не съм спрял. Жив и здрав съм и не ми пука.

Само месец по-късно той стана евродепутат. И заговори нещо съвсем различно. Няма как, там обичаите са други. Може да започне да се храни и здравословно.  

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Цанко Цанков се бори за рекорд - преплуване на Бургаския залив

БАЛОВЕ 2019

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец