Поради доказаната си работа Алейдин се връща отново за пореден път и ще приема в Бургас в понеделник, вторник, сряда, четвъртък ( 18, 19, 20, 21 май) от 9:00 ч. до 20:00 ч. чрез предварително записване на тел. 0879 489415.

Първо прочети статията внимателно докрай, и ако наистина имаш нужда, тогава се обади, казва Алейдин.

Алейдин Тахиров е най-младият ходжа в цяла България. Той е 41 години, родом от с. Бенковски, край Златоград, но от 17 години живее в Мадан, Смолянско. Зет е на къща, семеен, с две деца. Българо-мохамеданин е /помак/, с което се гордее. Завършил е ислямско духовно училище през 1999 година.

Алейдин Тахиров моли само за сериозни обаждания, любопитни и невярващи да не го безпокоят, а само хора, които наистина имат нужда и вярват, че може да им помогне. Човек, който има страх и вяра във Всевишния и милее за семейството си, никога не би се подиграл със свещените книги и духовните лица. Всевишният вижда всичко, забавя, но никога не забравя. Тахиров казва, че по телефона не може да гледа и да помага на хората – и според Корана, това е шарлатанство.

Алейдин, как получи дарбата си и какво се случи с теб?

– Усетих, че мога да помагам на хората през 2002 година, когато изпаднах за 5-6 дни в кома, без да има определена причина за това, тъй като въобще не бях боледувал. Лекарите в Златоград дори не вярвали, че ще оживея. Тогава – като на сън, ми се яви един много възрастен човек с бяла дълга брада, който ми проговори не на арабски или турски, а на български – може би защото съм българин-мохамеданин, помак, с което се гордея. Реших, че ми се е явил Господ Аллах, който ми каза: “Алейдинчо, ще те даря оттук-нататък с такава дарба, която ще ти позволява да гледаш на хората, да им помагаш, да откриваш болести, да разваляш магии, но в никакъв случай ти няма да правиш магии.” Оттогава започнах да се занимавам с това.

Какво казваш на хората, когато им гледаш?

– Когато човек дойде при мен, не го питам какъв проблем има, а започвам от миналото му, за да се увери той, че познавам, след това – за настоящето, бъдещето, здравословни проблеми, брак, деца, работа, магии, болести. Всичко казвам. Ако не е семеен, кога ще бъде, ако има имот за продаване/купуване – до колко време ще се осъществи сделката. Ако даденият човек има направена магия, мога да кажа къде е сложена, хвърлена или скрита магията, кой я е направил, дали е мъж или жена, първата буква на човека, дали е близък, роднина, комшия, колега и т.н. и за какво е направена, с каква цел. Ходжата може да помага и да разваля магия на снимка на друг човек, стига да не е починал.

Какви болести лекуваш със свещената си книга?

-Лекувам всякакъв вид заболявания чрез Корана, с изключение на ракови болести, диабет и тумори. Когато проблемът не е за мен, казвам на човека. Не съм като някои мои колеги, които злоупотребяват с доверието на хората и само и само да вземат парите, се правят, че могат да се справят. Обичам да пазя доверието на хората и за в бъдеще. Затова, когато не мога да помогна, казвам на човека да си търси лек на друго място. Най-успешни случаи имам с лечението за следните болести и зависимости: алкохолизъм, хазарт, наркотици, припадъци, епилепсия, уплах, страх, стрес, депресия, страхова невроза, заекване, напикаване и най-вече проблеми със забременяване.

Изморяваш ли се много, когато разваляш магии? Все пак това е пхическо натоварване?

– Свикнал съм да устоявам, все пак 15 години се занимавам с това, въпреки че – признавам, понякога ми е трудно. Миналата година, когато развалях магии във Враца, на жена медицински работник, дори 3-4 минути не бях на себе си, прилоша ми и ме свестяваха с вода. Всеки човек може да ви каже, че имате магия. Виждате вече по телевизията какво става, но не от всеки файда ще видите. Искам да подчертая, че човек, който е патил от магии – вярва, който не е патил, не вярва и се подиграва.

-Ако ти предложат голяма сума пари, ще склониш ли да направиш магия?

-Човек, който има страх и вяра от Всевишния, и милее за здравето си, за децата си и семейството си, никога не би склонил да направи магия без значение дали е бяла или черна. Да не забравяме, че всичко се връща на тоя свят и оня отгоре удря на най-милото и на здравето. Който гроб копае други му, сам попада в него.

– Само обикновени хора ли те търсят за помощ?

– Радвам се и се гордея, че ми се доверяват и продължават да ме търсят за пореден път хора от Общината, от съда, от полицията, от болницата, учителки, магазинерки са идвали при мен. Ако не са останали доволни, едва ли ще ме потърсят пак и ще водят техни близки и приятели.

– По какъв начин разваляш магиите и лекуваш хората?

– Когато лекувам дадена болест или развалям магии, го правя пред човека, за да види той с очите си, а не както правят колегите ми по телевизията със записи и колети по пощата. Това за мен не е редно и е един вид шарлатанство, според нашата религия. Когато лекувам алкохол, хазарт и наркотици, даденият човек не трябва да знае. Трябва да дойде негов близък от семейството му с негова снимка и дреха. Когато развалям магия, правя и защита и давам гаранция, че оттук-нататък 7 години даденият човек магия не може да го хване, дори отново да се опитат да му направят. Девизът ми е: “Не обичам да се хваля, нека хората говорят за мен”. Ето вижте и прочетете и се позамислете какво са казали някои от тях след като са се обаждали след това по телефона да ми благодарят

– Знаем, че всяко нещо си има цена и безплатен обяд няма никъде. При теб какви са цените?

– Човек, който наистина помага на хората публично обявява цените си в медиите, не ги крие като някои мои колеги от телевизията, които казват “Обади ми се след предаването.”

Който не ми вярва, нека влезе в интернет и ще види какви са отзивите за мен. Там ще види също, че аз работя най-евтино в цялата страна. Във всеки град на България цената е различна – все пак идвам от Родопите и имам разходи – за път, за хотели, да не говорим за храната. Не работя на космически цени, като някои мои колеги, за които говориха в “Господари на ефира” и в БТВ – Репортерите преди и които за едно гледане вземат по 250-500 лева, за едно разваляне на магия искат и изнудват хората от 2,3,5,8 до 10 000 лева. Ако някой не вярва, нека се обади на другите ми колеги по телевизията и да се увери сам. Мен по телевизията не ме дават и не желая да ме дават, при мен рекламата е от уста на уста и отзивите на хората по медиите.

ПРИ МЕН ЦЕНАТА ЗА ЕДНО ГЛЕДАНЕ В БУРГАСКА ОБЛАСТ Е 94 ЛЕВА, но когато лекувам дадена болест или развалям магии, се изчислява според данните на човека и според каноните на Корана, в зависимост от проблема или магията – дали са по-стари, или отскоро. Но моите цени не са космически като техните в хиляди левове.

Ако магията са развали в същия ден, когато съм гледал на дадения човек цената e доста по-ниска отколкото другия път.

В.Н. от кв. „Възраждане” – Бургас

През месец февруари на 2017 г. ходих при Алейдин, когато имаше приемен ден в Бургас. Не вярвах, че вече някой може да ми помогне, защото близо 13 години с моята голяма любов не можехме да си имаме бебе. Пробвахме какво ли не от традиционната медицина до билки и пак не се получаваше. След като Алейдин ми гарантира, че може да ми помогне, благодарение на неговата дарба и сила, и книгата му, с която помага, се радваме на две близначета – момчета. За нас той е един прекрасен и истински човек, който наистина помага.

С.М. от село Тополица, общ. Айтос

В края на миналата година ходих при Алейдин, когато приемаше в Карнобат. Без да посещава дома ми ми каза, че магията е била оставена зад гардероба ми в стаята. Беше направено на сина ми от ден на ден и от месец на месец бизнесът му със зеленчука да не върви и да не спори. Клиентите му да го подминават и колата му и микробусът му все да се разваля. Аз самата от притеснение отслабнах. След като това младо момче ми развали магията, от близо 3-4 месеца нещата в семейството ми започнаха да си идват на мястото и отново си възвърнах апетита за ядене, който го нямах, и основно започнах да ходя с мерак в градината. Пожелавам на Алейдин да е жив и здрав и дано да има хора, като него да помагат на тези, които имат нужда и вярват.

П.К. от кв. Долно Езерово – Бургас

В средата на месец януари ходих при родопчанина, когато имаше приемен ден в града ни. Категорично ми забрани да говоря и да му обясня за какво идвам при него. След като отвори корана ми каза, че има направена магия, която беше залепена под микровълновата ми печка. След като се прибрах вкъщи сама я намерих там така, както ми беше казал той. Магията ми беше направена без да има никаква причина да ни изгарят постоянно и гърмят електрически уреди и едната ни дъщеря по-студено и отдръпнато да се държи към нас, родителите си. От три месеца и половина не беше се обаждала и не искаше да ни види и чуе. Не знаех какво да правя вече, мислех, че съм психично болна или си внушавам, но след като младият ходжа ни обеща, че може да ни помогне, и развалихме магията, от близо месец и половина – два вече нямаме тези семейни проблеми и уредите спряха да изгарят. За мен родопският ходжа е един почтен и прекрасен човек и не е шарлатанин, като някои от колегите му. Не го защитавам, а казвам това, което видях и получих от него. От много приказки ефект няма.

Н.Г. от с. Изворище, Бургаско

В края на месец февруари тази година ходих при родопския лечител, когао имаше приемен ден в Бургас. Бях много отчаяна и не знаех на кой свят се намирам. Заради брат ми, който постоянно се напиваше и тормозеше цялото ни семейство. На 10-15 човека от селото ни и от кв. Банево имаше борчове да дава. Хората взеха да ни притискат и да си искат парите. Сън не ме хващаше. Като се напиваше, псуваше и замерваше с всичко, което му попадне под ръка, цялото семейство. Това беше години наред, само на ходжа на бях ходила, но след като във вашата медия четох за него, реших да пробвам за последно и при Алейдин. И се убедих, че в последно време нетрадиционната медицина се доказа повече от традиционната. Дълъг живот, твърдо здраве и много клиенти му пожелавам до умирачка, защото от двама месеца и половина – три виждам невероятна промяна в брат ми. Кой каквото иска да говори и да си мисли за Алейдин, аз имам лично мнение и виждане.