Бургаски ревнивци се следят със суперсофтуер. Купуват си шпионска техника. Засега резултатът е пет развода, скандалите и домашните битки са неизвестно число

img

Бургаски Отеловци масово купуват техника, за да следят половинките си. Според продавача, който се представя, че е от Варна, но имал "момче за доставка на масто до три часа" в Бургас, клиентите били две трети мъже и една трета жени. 
Хората били обхванати от масова параноя, че любимите им изневеряват, а честните детективи не изпипвали нещата, или били много скъпи. Затова новият шпионски софтуер им вършел страхотна работа, увери продавачът, пред когото се представихме като клиенти. Той гордо заяви, че благодарение на програмата му вече пет семейства се разделили, а доста мъже "свили сармите" на жените си, каквото и да значи това.  

Всеки потенциален рогоносец бил готов да се раздели със сумата от 600 лева, за да знае какво върши жена му във всеки един момент. С кого говори, на кого пише, кои са тайните й приятели, уговаря ли си срещи, получава ли подозрителни съобщения.

Ето и тесктът на обявата за ревнивци:

КАК ДА ХВАНЕТЕ 
ИЗНЕВЯРА, ФЛИРТ... 
ИСКАТЕ ли да разберете голяма измама... 
ЗАЩО да не узнаете всичко за половинката си, служители, съдружници, роднини, деца... 
НОВО- НАЙ-ДОБРОТО е да ги хванете там, където най-малко очакват- ПРЕЗ ТЕХНИЯ ТЕЛЕФОН! 
Разполагаме с уникални решения със следните възможности, които някои от тях са без аналог в света. Единствено и САМО от нас може да закупите специалните софтуери за: 
- Слушане в РЕАЛНО време през микрофона на телефона на всичко, което се случва около него. Цена- 490лв. 
Следене на ДВУСТРАННИЯТ ЧАТ воден през абсолютно ВСИЧКИ приложения за текстови комуникации използвани в момента или в бъдеще на телефона /Messenger, WhatsApp, Viber, Skype, Line…/. Виждате на 100% активността им във всички социални мрежи /Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter, Tinder, Badoo…/, дори и при най-криптираните Telegram, RedPhone, Silent Circle, Scrambl3, Trust Call…/. И всичко това БЕЗ нуждата от рутване /Root/ на устройството. Цена- 590лв. 
- Двустранен запис на ГЛАСОВИТЕ разговори провеждани само по Viber, Facebook, WhatsApp, Skype, Line, Hangouts и BBM (BlackBerry Messenger). Цена- 590лв. 
Предлагаме и програма със стандартен пакет от основни функции - Запис на всички двустранни мобилни разговори, Историята на обажданията, SMS-ите и Браузъра, GPS локализация, Телефонен указател, Запис през микрофона на телефона, Снимки, Календар, Бележки и др. Цена- 590лв. 


Това е доста грозна история, коментираха трезвомислещи. Ако не вярваш на човека до себе си, по-добре се раздели с него, отколкото да следиш всяка негова стъпка и да го наблюдаваш дори в банята. Подобно следене може да превърне и най-обикновен разговор в съмнетилен, да предизвика огромни скандали, побоища и дори опити за убийство на половинката.

А доколко е законно да се намесваш в живота на другия и доколко морално е друг въпрос. Всеки има свободна воля и никой не е собтвеност на другия, смятат препатили.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

БАЛОВЕ 2019

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец

Никулден 2018