Англичанинът за побоя над инвалид: Не съм лош човек! От 10 години идвам в България и не съм извършил престъпление. Това не бях аз

img

Защитникът му заяви, че Дани Джеймс се разплакал в ареста, защото условията в българските арести са потресаващи, а за той лежал там цяла седмица за такава младежка простотия

„Той разбира какво е направил и страшно много се разкайва. Никога не е осъждан. През целия си живот не е извършил престъпление”, заяви в съда защитникът на 27-годишния Дани Джеймс. Миналата седмица младият мъж безпричинно нападна и би инвалид в хотел в Слънчев бряг.

Днес съдът в Бургас гледа мярката за неотклонение на англичанина, който иска да излезе под парична гаранция и с мотив, че баща му има имот в България – апартамент в к.к. Слънчев бряг.

„Той се разплака в ареста. Условията в българските арести са потресаващи. Лежал е една седмица в ареста за такава младежка простотия. Той вече си е получил наказанието. Тази мярка е непропорционална. Той няма да отиде във Великобритания. Ще остане тук. Искаме домашен арест или парична гаранция. Задържането му е репресивна мярка”, заяви адв. Мартин Костов.

„Не съм лош човек, никога не съм вършил престъпление. Нищо грешно не съм направил в целия си живот, искам да се извиня и на другите хора. 10 години съм идвал в България и не съм извършил престъпление. Това не бях аз”, заяви обвиняемият.

 В крайна сметка Окръжният съд на Бургас  потвърди определението на Районния съд в Несебър, оставяйки Дани Джеймс в ареста.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

БАЛОВЕ 2019

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец

Никулден 2018