За успокоение на останалите жители на „Меден рудник”: Улиците около „Арена” ще бъдат завършени

img

Община Бургас спира единствено изпълнението на проекта за изграждане на част от нова улица пред блокове 187 и 188 в Районния център на "Меден рудник", тъй като самите техни жители не желаят това да се случи.

„Нека хората от зоната около така наречения блок "Арена" не се притесняват. Община Бургас със сигурност ще довърши стартиралото там през тази година строителство на нови улици, тротоари, дъждовна канализация”, съобщават от Общината.

След като с европейски средства бе реализирана основната транспортна артерия на к-с "Меден рудник" - булевард "А.Г. Коджакафалията", Общината ще продължи поетапно да изгражда второстепенната улична мрежа, обслужваща жилищните сгради, навсякъде, където хората желаят това да се случи. Улиците  се проектират на основание предвижданията по градоустройствен план за комплекса и се подвързват към съществуващите транспортни връзки, с цел оптимизиране на трафика и осигуряване на безопасно движение на пешеходци и транспортни средства.

 

2 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

2 Коментара

 •  
  щщщщщ
  2018-08-01 20:59:37

  Я ПО ДОБРЕ ДА ИМ СЕ ПОСТРОИ ЕДНА КООПЕРАЦИЯ ТАМ ПРЕД ТЯХ ДА ГИ ВИДИМ ТОГАВА .. ЦЯЛ МЕДЕН РУДНИК ИСКА УЛИЦА ТАМ ТЕ СИ ИСКАЛИ ПАРКИНГА ???? АЛО ИМАТЕ СИ ПАРКО МЕСТА , МОЛЯ МОЛЯ .. г-жа.КМЕТИЦАТА да не им се оставя !!!!

 •  
  щщщщщ
  2018-08-01 20:51:09

  жителите от блокове 187 и 188 са КАВАЛИ .....

Най-новото

Актуални теми

БАЛОВЕ 2019

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец

Никулден 2018