Транспортна фирма „М-Бус” е една от малкото, които имат капацитета за групови пътувания на български туристи през летния сезон, когато по-голямата част от местните превозвачи са ангажирани с превоз на чуждестранните летовници.

„Ние сме вариант за местните организации и граждани за екскурзии в България и чужбина. Това се дължи и на факта, че предлагаме големи възможности и разнообразие в сегмент малки групи. За да подобрим обслужването си, попълнихме своя автопарк с нов автобус за туристически пътувания”, съобщават от „М-БУС”.

Новият автобус е 23 местен и е марка IVECO, той е климатизиран, а за да бъде пътуването още по-комфортно, в него има и wi-fi? Повече информация за груповите пътувания може да получите на тел. 056/846 081 или на e-mail: office@mbus-bg.com.

Фирмата има и голям опит в специализарания превоз на работници. М-Бус” има програма, насочена към хотелиерите от Слънчев бряг. Тя позволява на работодателите от курорта да спестят до 20% от разходите за транспорт на своите служители. Тя е изключително удобна не само от гледна точка на оптимизация на разходите, но и защото дава възможност клиентът да определи маршрута отиване-връщане и времето, в което да се изпълнява. Програмата важи за групи от 20 и повече души, като колкото по-голям е броят на пътниците, толкова по-голяма е и остъпката.