Алейдин Тахиров е най-младият ходжа в България. Той е на 39 г., родом е от с. Бенковски, край Златоград, но от 15 години живее в гр. Мадан, Смолянско. Семеен е, с две деца. Българомохамеданин е – помак.
Той помага на хората чрез свещената книга – Корана.
Алейдин казва, че по телефона не може да гледа и да помага. „Когато доктора вземе да оперира по телефона тогава и той ще вземе да гледа по телефона!“
Когато отиде човек при него, не го пита какъв е проблема, както правят колегите му по телевизията, а самия проблем и за какво е отишъл човекът при него, го казва ходжата, след като отвори книгата. Гледа за настояще и бъдеще. Казва за бракове, деца, работа, бизнес. Ако човекът не е семеен, ще бъде ли и кога ще е.

Ако има направени магии, казва къде е магията и кой я е направил. Дали е мъж или жена, първата буква на човека и дали е близък роднина, комшия и т.н. и с каква цел е направена. Открива и разваля магии чрез Kорана, но не прави магии под никакъв предлог. Обича да си пази хляба и доверито за в бъдеще и открито казва, че не може да помогне за ракови заболявания, диабет и тумор. Чрез Kорана лекува и болести, за които дори медицината е безсилна. Помага на хора със следните проблеми: против алкохол, хазарт, наркотици, стрес, депресия и страхова невроза, както и проблеми със забременяване. Девизът му е „Не обичам да се хваля.Нека хората говорят за мен“.

Дава гаранция за работата си на всеки, който вярва, че може да му помогне.

Нa невярващите на тези неща, родопчанинът може да докаже, че в едно от предишните си идвания намерил магия в к-с ”Зорница” - Бургас, на момче на 33 г. възраст да не може да се ожени и да има семейство. Магията била сложена върху перваза на вратата на стаята му. Помогнал на мъж на 40 г. да намали и да се откаже от алкохола.

Благодарение на младият родопски ходжа семейство от гр. Св.Влас, което в края на 2015 г. потърсило помощ при ходжата в момента се радва на момиченце на годинка.

Родопчанинът казва нещо много важно, че когато разваля магии и лекува болести, го прави пред човека, за да види той с очите си, а не както някои негови колеги казват „прати ми

пари със запис по пощата, а аз ще ти пратя колет обратно по пощата“. Това за него не е редно и е шарлатанство. Алейдин се радва и се гордее, че продължават да му се доверяват и да го

търсят хора от общините, полицията, болниците, съда, учители, бизнесмени и др.

Най-младият ходжа работи най-евтино в цялата страна спрямо колегите си, които вече ги даваха в „Господари на ефира“ как изнудват хората и се подиграват с мъката им.

Ходжа Алейдин не работи на такива космически цени като тях с хиляди левове. Той също има разходи за пътни, хотел, храна и т.н.

При него цената за едно гледане в Бургас е 88 лв. Като лекува дадена болест и разваля магии, се изчислява според каноните на Корана и в зависимост от проблема и магията – дали са

по-стари или по-отскоро, но неговите цени не са в хиляди левове като техните. Ако магия се развали същия ден когато съм гледал на дадения човек, цената е доста по-ниска отколкото другия път.

На всекиму цената е различна. Клиентите сами ще се уверят дали са доволни по това, което ще чуят от неговата уста.

Ще приема на 20, 21 и 22 ЮЛИ /ПЕТЪК, СЪБОТА И НЕДЕЛЯ/ от 8.30 до 20.30 ч. чрез предварително записване на тел. 0879 37 48 00 и 0884 82 04 60