Таксиметров шофьор от Бургас е осъден условно на 1 година и шест месеца лишаване от свобода с изпитателен срок от 4 години за блудство с малолетно момиче, извършено в местност край село Маринка. Присъдата е на Бургаския районен съд срещу мъжа, който е женен, осъждан и се е признал за виновен. Наказанието му е за това, че правил с момичето орална любов - съблякъл се гол от кръста надолу и я накарал да постави в устата си половия му орган.

В деня на престъплението момичето, заедно с двама свои приятели, отишло до заведение намиращо се в близост до Затвора в Бургас, става ясно от мотивите на съда. Детето, което е от ромски произход, имало един лев, с който купило безалкохолни напитки и тримата седнали на една от масите пред заведението. В близост до заведението спрял таксиметров автомобил, чийто шофьор слязъл от колата, за да си купи безалкохолна напитка и се отправил към момичето. Отишъл до масата, на която то седяло и намигнал. Казал на двете момчета да се махат от масата и попитал малолетната дали иска да я вози в таксито. Тя му отговорила, че ще се качи, но иска да вземат с тях и другите две деца и го помолила да закара тримата на плажа. Таксиджията се съгласил и трите деца се качили в автомобила.

Докато пътували към плажа, водачът попитал дали момичето ще му направи „свирка“. Тя отговорила отрицателно и поискала да ги заведе на плажа и да им даде стотинки. В една от пресечните улички в близост до плажа, таксито спряло и трите деца слезли от него и отишли до морето, за да се изкъпят. След това се върнали до автомобила, който ги чакал.

Шофьорът се отправил към село Маринка. Докато пътували, той отново попитал момичето дали ще му направи „свирка“ и тя пак отказала. Той обаче отклонил автомобила в една от отбивките на главния път и го подкарал по черен път, след което спрял и казал на малолетната, че иска да му направи „свирка“, за което ще й даде пари. Тъй като забелязал, че в близост до мястото, където е спрял, има друга кола, таксиметровият водач потеглил, след което свил по друг черен път.

След като спрял автомобила, подканил за пореден път момичето да му направи „свирка“. Тъй като той бил много настоятелен тя се съгласила. Шофьорът казал на двете момчета да излязат от колата, но едното от тях останало на задната седалка. Докато седял на шофьорското място таксиджията се надигнал и събул панталона и бельото си, при което останал гол от кръста надолу. Тогава той накарал малолетната да се наведе към тялото му и да постави в устата си неговия полов орган, като чрез това си действие той целял да удовлетвори половото си желание. Извършвал блудствени действия няколко минути, след което тя се отдръпнала от него, а той удовлетворил половото си желание. После слязъл от колата гол от кръста надолу, без бельо и без панталон. Облякъл се, качил се в автомобила и потеглил, тогава свидетелят И. се приближил таксиметровия автомобил и почукал на стъклото. Наблизо е имало свидетели, които забелязали момичето, като единият от тях се обадил на тел.112, за да уведоми полицията за случилото се. До идването на полицейските служители шофьорът и децата стояли в автомобила. Пристигналите на място служители на реда задържали мъжа.