Екшън с шамари се разигра на бензиностанция „ОМВ“ на изхода на Бургас към София, заради коментар във форум за популярната сред определени младежи марка немски автомобили БМВ.

Петима приятели били седнали на кафе, като един от тях разглеждал форума във фейсбук, в който написал коментар „Нека опитаме да харесаме с усмивка“.

Модераторът, след като видял коментара, попитал във фейсбук потребителя, къде се намира и той отговорил, че е на бензиностанция „ОМВ“. Около 00:30 часа на бензиностанцията пристигнали с лек автомобил модераторът и негов приятел. Първият започнал да отправя закани и ругатни към мъжа, написал коментара, с думите „паляк”, „мишка”, „ще те натроша”, „ставай да те изсипя”, „тъпа жена, искаш ли да те набия”. След това се изплюл върху масата и хвърлил цигарена кутия по потребителя във форума. Един от присъстващите му казал да се успокои, но той започнал да раздава шамари. Първо ударил шамар зад врата на един от седящите на масата, после заобиколил и се насочил към потребителя с коментара, като също го ударил няколко пъти зад врата. После си тръгнал с приятеля си. След случилото се потърпевшият подал жалба в Пето РУ. Мъжете, изложени на агресивното поведение на модератора, са Р. Маринов, В. Градинаров, Р. Стойнов.

Модераторът с шамарите е наказан с глоба от 300 лева за дребно хулиганство.