Безплатен транспорт от БургасБус на 13 юли за благотворителния спектакъл за Надежда в Крайморие

img

Маргарита Петкова, Добромир Банев, Нона Йотова, Петър Антонов и Ирина Флорин пристигат в Бургас, 13 юли (петък), за „Абсурни времена – СПЕКТАКЪЛЪТ!“

 

Общинският превозвач БургасБус  се включи в благотворителната кампания „Живот за Надежда!“, като чисто логистично ще осигури транспорт на желаещите да присъстват на събитие, но не разполагат с превозно средство.

За целта, в 19 часа, от спирката на НХК ще има наличен безплатен транспорт за Крайморие, осигурен от БургасБус, като превозното средство ще потегли от Aмaya Beach в обратна посока, към ценъра на града, точно в полунощ.
Желаещите да ползват извънредната услуга ще трябва предварително да заяват това на тел. 0893882251.

 

Спектакълът „Абсурдни времена“, по стиховете на Маргарита Петкова и Добромир Банев, ще се проведе на 13 юли (петък) от 20 часа в Амауа Beach, Крайморие.  
Тогава ще бъде и премиерата на книгата „Абсурдни времена – СПЕКТАКЪЛЪТ!“.
В инициативата за събиране на средства за онкологичното заболяване на дъщерята на Маргарита Петкова – Надежда Огойска, се включи и „лилавият цвят“ на българската арт-сцена – Ирина Флорин. Талантливата певица е направила специална селекция от песни, с която ще зарадва публиката на Aмaya Beach.

 

Вратите на Амауа Beach в деня на арт събитието ще бъдат отворени от 18.30 часа.  Докато артистите репетират в церемониалната зала на комплекса, клиентите на заведението ще имат възможността да се включват в благотворителната кауза „Живот за Надежда!“, като се сдобият на място с книгата  „Абсурдни времена – СПЕКТАКЪЛЪТ“, албума на Ирина Флорин „Кадифена жена“, както и с албума на Нона Йотова – „Преоткриване“.

 

 

Събраните средства от:

 

• Продажбата на стихосбирката

"Абсурдни времена –

СПЕКТАКЪЛЪТ!" – 13 лв.;

• Вход за спектакъла – 10 лв.;

• Албум "Копринена жена"

на Ирина Флорин – 10 лв.

• Албум „Преоктриване“ на Нона Йотова – 10 лв.

 

ще бъдат с автограф на артистите

и дарени за

"Живот за Надежда!"

 

 

Тел. за резервации за събитието и снабдяване с покана: 0893882251

 

Благотворителната инициатива „Живот за Надежда“ подкрепиха:

Областна администрация Бургас, Община Бургас, Amaya Beach, Казино „RING”, Медицинска лаборатория “ЛИНА“, Издателство „Либра Скорп“, Комуникационна група „Имидж Едвъртайзинг“, Галерия Поморие, БургасБус, Информационен  портал „НА БРЕГА“, информационен сайт  „БУРГАСИНФО“ и др.

 

 

 

 

 

 

 

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Никулден 2018

Пета седмица протести в Бургас

Четвърта седмица протести в Бургас