Приятелката му направи интрига. Той ми писа - къде съм бил, какъв съм бил, като това беше придружено с обиди. Аз се афектирах. Започнах да му пиша. Цялата работа е, че приятелката му е от момичетата, които търсят внимание. В един момент той ми извади нож, тръгна към мен със заплахи. Аз какво да направя? Ако съм го ударил е било от страх, да мога да се дръпна. Да стоя и да чакам да ме убият ли? То в България излиза, че или си в затвора ненаръган, или си ранен в болницата или умрял.Той има нож на публично място, вади го, заплашва ме. В следващия момент аз съм виновен. Това не е нормално. Това разказа пред БургасИНФО Иван Христов, за който снощи съобщихме, че е наръган с нож в бургаския ж.к. „Меден рудник“. Младият мъж е модератор на известната фейсбук група „Шофьори Бургас“ и снимките на кървавите рани бяха разпространени бързо.

Кървавият сблъсък се е състоял пред денонощен магазин в „Меден рудник“, където Иван бил причакан от Антон.

„Бях в „Меден рудник“ с мои приятели, той тръгна към мен в района до „Флирта“, там има има магазин денонощен. Явно ме е търсил. Тръгна към мен със заплахи и закани. Сега отивам да си изкарам второ медицинско“, каза Иван.

В момента той се намира пред отделението "Съдебна медицина" в УМБАЛ-Бургас. "Дойдох да търся съдебен лекар, защото от Спешното ми казаха да дойда в 10 часа. Оказа се, че прегледите били един час - до 9,30 часа, казаха ми утре да дойда. Защо да не дойда след две седмици, като мине всичко?! Оправданието беше, че в Спешното не знаели кога са прегледите. Всеки прехвърля отговорността на другия.", заяви Иван.