Руенското село Вишна тръпне в неизвестност и паника, тъй като няма никаква информация за 46-годишния Юмер Хюсеин Юмер, който е пътувал днес сутринта с автобуса, катастрофирал жестоко на АМ „Тракия“. Мъжът е баща на две деца, дошъл си в началото на година при семейството си след гурбет в чужбина. Днес сутринта тръгнал към София, откъдето трябвало да отпътува за Франция.

Близките му са в шок, семейството му тръгна към София, но поради тапата на магистралата, все още не могат да стигнат до здравните заведения. Негови приятели и роднини звънят от Франия в паника, искат да се връщат спешно тук. А ние нищо не знаем. Звъняхме на дежурните телефони и ни казаха, че ще имаме информация до утре сутринта. Как е възможно това? Никъде в списъците, обявени от здравното министерство за настанените хора в болници, не видяхме инициали Ю.Ю. Направо сме в шок, дано да има хубава новина.“, каза кметът на селото пред БургасИНФО. Нямало връзка с телефоните на мъжа.

Кметът на Община Руен Исмаил Осман каза пред БургасИНФО, че до момента има само сигнал за един пътник от Руенско. Той часове наред също се опитва да открие информация за състоянието на Юмер Юмер, но такава засега липсва. "Дано мъжът да не е сред пострадалите хора", каза Исмаил Осман.